Hoe vaak duiken profsporters in bed met fans? Toptennisser Kyrgios onthult hoe vaak hij seks had met zijn fans

Vaker dan je zou denken

Indien je een professionele voetballer, tennisser, basketbalspeler, wielrenner, … bent, geeft je dat een zekere status. Sommige profs blijven volledig gefocust op de sport en zoeken een vaste vriendin, maar andere profiteren gigantisch van hun populariteit.

Nick Kyrgios wil zoveel mogelijk fans in zijn bed

Proftennisser en ‘bad boy’ Kyrgios is onlangs uit elkaar gegaan met zijn tennisvriendin Anna Kalinskaya en kreeg nu op een stream de vraag of hij wel eens seks had met zijn fans. Dat gebeurt blijkbaar veel vaker dan je zou denken.

“Wanneer ik eerlijk ben, als ik niemand aan het daten ben dan heb ik eigenlijk wekelijks seks met een fan. Ik ben vooral stapelzot van Oost-Europese dames. Wanneer ik een knappe, lange Oost-Europese vrouw zie dan denk ik onmiddellijk ‘neem maar de helft van mijn prijzengeld.”

Wanneer je weet dat Kyrgios al zo’n 7 jaar prof is en maximaal twee jaar iemand ‘vast’ heeft gedate dan zijn dat dus al zeker meer dan honderd fans die een pikante verticale dans met Kyrgios hebben gedaan.

Lees verder onder de foto

Kyrgios is niet de enige profsporter die seks heeft met fans

Kyrgios is natuurlijk niet de enige topsporter die gebruikt maakt van zijn bekendheid om in bed te duiken met meerdere vrouwelijke fans. Atleten praten er zelden over omdat ze niet in een slecht daglicht willen gezet worden.

Echter is het bekend van bepaalde sporters dat zij al met zoveel fans hebben seks gehad dat ze zouden kunnen meedingen naar een wereldrecord.

MMA-atleet Connor McGregor, golfer Tiger Woods, ex-bokser Floyd Mayweather, Formule 1-bestuurder Lewis Hamilton, voetballers Mario Balotelli, Cristiano Ronaldo en Karim Benzema zijn maar enkele van de honderden sporters die de kaap van 100 fans al ruim hebben overschreden.

Reacties

wpDiscuz