Hoe ver gaan knappe meiden tijdens een fotosessie… (video)

All the way!

Een beetje naïef daar is niets mis mee, meer nog, soms maakt het de zaken net dat tikkeltje makkelijker. We durven niet stellen dat de wijven in Nederland naïever zijn dan in België, maar eerlijk, we vermoeden het wel. Vlotter zijn ze wel.

In Nederland heeft Fannie van BNN zich voorgedaan verantwoordelijke van een modellenbureau – inclusief echt ogend contract – en heeft ze jonge meisjes uitgenodigd voor een fotoshoot. Hiervoor kregen ze maar liefst 600 euro! Ze regelde een fotostudio, een visagist, een fotograaf en een neststudio en 3 meiden uit de aanmeldingen. Toen besloot Fannie even te testen hoever de dames gingen voor 600 euro. Het resultaat zie je hieronder! Wij volgen alvast een thuiscursus fotografie! (KS)

Bron: Vkmag

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Liesje
Voor mijn 50-ste verjaardag kreeg ik een fotosessie aangeboden door mijn 19 jarige zoon. In eerste instantie wat glamour foto’s, met de nodige ingetogenheid waar niets mis mee is, maar al gauw ben je op je gemak en op vraag van de fotograaf ga je steeds wat verder. Een bikini fotoreeks waar ook mijn zoon werd in betrokken. Na een tijdje hij erbij in zwemshort en ik in een minuscuul bikinietje. Gezien mijn toch wel grote borsten flink uit het bovenstukje hingen, ging dit ook uit. Een serie waar mijn zoon achter mij stond en mijn borsten vasthield. Daarna een… Lees meer »
Beatrijs

Mijn zoon heeft zelf een naakt shoot gedaan bij mij. Was heerlijk spannend zo beetje bij beetje je lichaam geven. Is daarna ook uitgedraaid op een stevige stoei partij. Ik hing vol sperma.

wpDiscuz