Hollander zet Amerikaanse presentator stevig op z’n plek (video)

U kent ze wel, die presentators van Amerika. Een ongezonde hoeveelheid zelfvertrouwen en een dikke nek waar je ruw geschat twee keer de omtrek van de aarde mee kunt bedekken. Wel, zet zo’n kerel eens tegenover een ‘bescheiden’ Nederlander en je krijgt blijkbaar vuurwerk. Wat zowat het meest amusante interview ooit moet zijn heeft in […]

U kent ze wel, die presentators van Amerika. Een ongezonde hoeveelheid zelfvertrouwen en een dikke nek waar je ruw geschat twee keer de omtrek van de aarde mee kunt bedekken.

Wel, zet zo’n kerel eens tegenover een ‘bescheiden’ Nederlander en je krijgt blijkbaar vuurwerk. Wat zowat het meest amusante interview ooit moet zijn heeft in de hoofdrol Jillert Anema. ‘Jillert wiedatte?’ horen we u denken… Inderdaad. De Nederlandse schaatscoach maakte brandhout van z’n tegenspeler: een reporter van Amerikaanse zender CNBC.

In een snelcursus nederigheid weerlegde hij elke aanval van de Amerikaan en zette die nadien vrolijk bij het PMD. Want de Amerikanen mogen met hun zelf uitgevonden sporten dan wel dénken dat ze de man zijn, van schaatsen hebben ze duidelijk geen kaas gegeten. De Nederlanders pakken er de ene medaille na de andere. En dat kunnen onze vrienden van over de grote plas blijkbaar maar moeilijk verkroppen.

Zonder al te veel te willen verklappen geven we jullie nu de beelden van deze opmerkelijke confrontatie! In Amerika zouden ze zeggen: ENJOY! (RVH)

Reacties

wpDiscuz