Hot Marijke heeft Limburgse gouverneur als fan

Herman Reynders, de nieuwbakken gouverneur van de provincie Limburg, is een fan van Hot Marijke. Wie de Facebook-pagina van de man bekijkt, kan zien dat de Vlaamse prostituee tussen zijn fanpagina’s prijkt. Reynders beweert dat zijn opmerkelijke keuze niets meer dan een ongelukje is. Stiekem zijn we allemaal een beetje fan van Hot Marijke maar […]

Herman Reynders, de nieuwbakken gouverneur van de provincie Limburg, is een fan van Hot Marijke. Wie de Facebook-pagina van de man bekijkt, kan zien dat de Vlaamse prostituee tussen zijn fanpagina’s prijkt. Reynders beweert dat zijn opmerkelijke keuze niets meer dan een ongelukje is.

Stiekem zijn we allemaal een beetje fan van Hot Marijke maar daarom zetten we dat nog niet op internet. Herman Reynders doet dat wel. De vrienden en kennissen van de Limburgse gouverneur zagen op zijn Facebook-profiel prostituee Hot Marijke tussen zijn fanpagina’s staan.  

Volgens Reynders moeten we daar niets achter zoeken. “Ik kende die dame helemaal niet. Ik zit niet zo vaak op Facebook (dat zeggen wij ook altijd; red.) en wanneer ik dan toch inlog, krijg ik tientallen aanvragen. Ik zal dus per ongeluk op die knop hebben gedrukt”, aldus de gouverneur in een Vlaamse krant.

Reynders beweert fan noch klant te zijn van de olijke dame en ook Hot Marijke zegt dat ze de gouverneur niet tot haar cliënteel mag rekenen. Goed afgesproken, Herman. (GVR)

Reacties

wpDiscuz