Hot Marijke praat over haar pikante job tijdens de coronacrisis: ‘Klanten willen nu zelfs meer betalen’

Ook Hot Marijke voelt de lockdown in haar portemonnee

Hot Marijke hoeven we ondertussen natuurlijk niet meer voor te stellen. Het was al even stil rond de bekendste prostituee uit Vlaanderen, maar vandaag deed ze haar verhaal hoe zij de coronacrisis en de lockdown ervaart.

Er komen geen centen meer binnen

In tegenstelling tot veel van haar concullega’s heeft Marijke er niet voor gekozen om stiekem te blijven verder werken. Nochtans krijgt ze genoeg aanbod, maar aangezien haar echtgenote 70 jaar is en ze een zoontje heeft, leek haar dit absoluut niet veilig.

“Zodra het virus in België was, ben ik gestopt met werken. Mijn laatste klanten heb ik ook niet meer gekust, maar dan nog blijft het riskant. Je ademt tijdens het vrijen dieper dan anders, er is huidcontact. En een mondmasker kan je als prostituee moeilijk gebruiken.”

Lees verder onder de foto

Klanten willen extra betalen nu

Ondanks dat haar gleuf even gesloten is voor klanten krijgt ze nog meer dan genoeg aanbod. Klanten zijn zelfs bereid om een stevige extra fooi te geven als ze nu mogen langskomen en dan nog liefst zonder rubbertje.

“Als het bloed naar beneden stroomt, zit er niks meer in de hersenen, zeker? Ik krijg nog telefoontjes. Er zijn klanten die zelfs meer dan anders willen betalen. Maar dat doe ik dus niet. Onvoorstelbaar dat ze dat risico willen nemen. Bepaalde mannen geeft het blijkbaar een kick om onveilig te vrijen”

33-jarige ‘Hete Marijke’ doet nu ook zoals andere zelfstandigen beroep op de overheid om de coronacrisis te overbruggen. Ze krijgt zo nog best een mooi bedrag per dag wetende dat haar kosten behoorlijk beperkt zijn in vergelijking met andere zelfstandigen.

“Ik ben een erkende zelfstandige die altijd netjes belastingen heeft betaald. Daardoor maak ik aanspraak op de tegemoetkoming van de overheid. De eerste periode kreeg ik 4.000 euro, sindsdien 160 euro per dag. Ik verdien sowieso minder dan vroeger.”

Even geen seks meer voor Hot Marijke

Indien je graag eens een nachtelijk avontuurtje met Marijke wil beleven, zal je nog wel een flinke tijd geduld moeten hebben. De Vlaamse prostituee geeft aan dat ze ook niet terug aan de slag gaat wanneer de overheid groen licht geeft.

Zolang er geen vaccin is, zullen al haar klanten (en Marijke zelf) op hun kin moeten kloppen. Haar ‘bundeltje vol plezier’ lijkt dus zeker tot 2021 voor iedereen gesloten.

“Zolang het gevaar niet geweken is, ga ik niet aan de slag. En dat is dus tot er een vaccin wordt gevonden. Dit is geen onschuldig virus, hé.”

Bron: Metro.be, foto Facebook Hot Marijke

 

Reacties

wpDiscuz