HTC One is de beste smartphone van Global Mobile Awards

De nieuwe HTC One is op de jaarlijkse Global Mobile Awards (GMA’s) aan de haal gegaan met de prijs voor beste toestel, in de categorie ‘Best New Mobile Handset, Device or Tablet’. De koepelorganisatie GSM Association, organisator van de GMA’s schonk de prijs aan de Taiwanese fabrikant. Bij die verkiezingen brachten 170 onafhankelijke analisten, journalisten, […]

De nieuwe HTC One is op de jaarlijkse Global Mobile Awards (GMA’s) aan de haal gegaan met de prijs voor beste toestel, in de categorie ‘Best New Mobile Handset, Device or Tablet’. De koepelorganisatie GSM Association, organisator van de GMA’s schonk de prijs aan de Taiwanese fabrikant.

Bij die verkiezingen brachten 170 onafhankelijke analisten, journalisten, academici en andere mobiele experts hun stem uit. Voor HTC is dat een serieuze opsteker om de strijd met de grootste concurrenten, Samsung en Apple, te kunnen blijven aangaan.

Ook Samsung wint

Samsung kreeg de prijs voor toestelmaker van het jaar. De Koreanen wonnen met hun Galaxy SIII ook de award voor beste smartphone van het afgelopen jaar. Daarnaast werden er ook apps in de kijker gezet. Facebook bleek de beste mobiele app voor privégebruikers en Evernote werd gelauwerd als beste zakelijke toepassing. Waze, een sociale app voor navigatie, kreeg de juryprijs.

MCe Beeld: HTC

Reacties

wpDiscuz