Idioot van de dag: rapper valt wereldkampioen boksen Floyd Mayweather aan (video)

Terwijl wij zondag naarstig aan het stemmen waren, ging het er in Los Angeles iets minder rustig aan toe: in een fastfood-restaurant kwam het tot een gevecht tussen rapper T.I. en wereldkampioen boksen Floyd Mayweather. Mayweather, wereldkampioen boksen bij de weltergewichten, zat in ‘Fatburger’ een hamburger te eten, toen rapper T.I. langskwam. Die was behoorlijk boos. […]

Terwijl wij zondag naarstig aan het stemmen waren, ging het er in Los Angeles iets minder rustig aan toe: in een fastfood-restaurant kwam het tot een gevecht tussen rapper T.I. en wereldkampioen boksen Floyd Mayweather. 
Mayweather, wereldkampioen boksen bij de weltergewichten, zat in ‘Fatburger’ een hamburger te eten, toen rapper T.I. langskwam. Die was behoorlijk boos. De ruzie was blijkbaar ontstaan vanwege enkele foto’s op Instagram, zo liet Mayweather later weten. T.I. zou behoorlijk boos geweest zijn omdat zijn vrouw met Mayweather had geposeerd voor een foto. Het voorbije weekend nam de rapper wraak: hij postte een foto met de dochter van Mayweather.

Vrij banale zaken, maar het leidde tot de chaos die je hieronder kan zien. Eén persoon moest door de hulpdiensten verzorgd worden, terwijl een andere niet wou meewerken met de politie. Wie nu precies wie klappen heeft gegeven, dat is niet helemaal duidelijk, maar er liepen serieuze patsers rond in de Fatburger – best een vreemde locatie trouwens om een wereldkampioen te komen zoeken. (KA)

Reacties

wpDiscuz