Idiote griet verkiest mooie foto boven eigen leven (video)

De Twitters, Facebooks en Instagrams van deze wereld drijven mensen naar het maken van extremere en gevaarlijkere foto’s en filmpjes. En deze vrouw gaat zelfs zo ver dat ze zonder verpinken plaats neemt op het parcours van een rally in Mexico. Wanneer andere toeschouwers wijselijk een stap opzij zetten wanneer de aanstormende wagen nadert, blijft […]

De Twitters, Facebooks en Instagrams van deze wereld drijven mensen naar het maken van extremere en gevaarlijkere foto’s en filmpjes.

En deze vrouw gaat zelfs zo ver dat ze zonder verpinken plaats neemt op het parcours van een rally in Mexico. Wanneer andere toeschouwers wijselijk een stap opzij zetten wanneer de aanstormende wagen nadert, blijft ze koelbloedig staan, los in de baan van de rallyauto.

Want stel je voor zeg, eens een dag geen mooie of spannende foto posten op je profielpagina van je favoriete sociale mediawebsite naar keuze, dat zou pas een ramp zijn! Een arm, been of hartslag verliezen daarentegen, daar valt figuurlijk genomen nog mee te leven…

Als je op bureau naar dit filmpje kijkt, raden we je aan toch even in iets te bijten. Want we staan niet in voor de rare blikken die je krijgt wanneer je, wegens een te groot empatisch vermogen, heel de boel bij elkaar schreeuwt…(RVH)

Reacties

wpDiscuz