Internet krijgt niet genoeg van deze sexy weervrouw (foto)

Oké, wij mogen ook niet klagen over de donderwolken van onze eigenste Sabine Hagedoren. Maar de hogedrukgebieden van deze Mexicaanse weervrouw zijn toch van een ander niveau.Wie herinnert zich nog de aflevering van The Fresh Prince of Bel-Air waar Hillary Banks een job krijgt aangeboden als weervrouw, ondanks dat ze er niks van bakt maar […]

Oké, wij mogen ook niet klagen over de donderwolken van onze eigenste Sabine Hagedoren. Maar de hogedrukgebieden van deze Mexicaanse weervrouw zijn toch van een ander niveau.Wie herinnert zich nog de aflevering van The Fresh Prince of Bel-Air waar Hillary Banks een job krijgt aangeboden als weervrouw, ondanks dat ze er niks van bakt maar toch door haar aantrekkelijk voorkomen de kijkcijfers weet te doen stijgen? De producers van de Mexicaans tv-zender Televisa Monterrey in ieder geval wel.

Want sinds de komst van de bloedmooie Yanet Garcia zijn vele Mexicanen aan het scherm gekluisterd tijdens het weerbericht. Komt het door haar hoge stapelwolken of brede opklaringen? Wie zal het zeggen. Maar ze doet zelfs de sneeuw smelten in de winter. (GBL)  

Reacties

wpDiscuz