Dit is de eerste trailer van ‘Bad Boys for Life’ van Adil en Bilall

Dat belooft!

17 januari 2020 komt Bad Boys for Life uit in de cinema. Ondertussen verwennen de Antwerpse regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah ons al met een trailer met heel wat vaste ingrediënten van de ‘Bad Boys’ films. Ook in deze film zijn de hoofdrollen weggelegd voor Will Smith en Martin Lawrence. Ook Vanessa Hudgens, beroemd geworden door haar hoofdrol in High School Musical, heeft een rol in de prent. Hieronder alvast een veelbelovende trailer!

 

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Subhaza Naaz

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en echt geld gaan verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Webpay9.com/

Emmаx

Hallo heren, ik ben geïnteresseerd in geheime ontmoetingen met een man. Ik ben 24 jaar oud, onlangs na scheiding, en ik wil niet altijd een man. Ik nodig u uit om contact met mij op te nemen via deze portal:
http://www.lady4.fun

wpDiscuz