Dit is hoe de Nederlandse Melissa op Temptation Island werd betrapt

Echt slim was deze blondine niet

Enkele weken geleden geraakte bekend dat er iets zeer opvallend in deze Temptation Island zal gebeuren. Het Nederlandse koppel Melissa en Gianni zijn namelijk vroegtijdig naar huis gestuurd omdat ze beide een gsm hadden binnen gesmokkeld.

Hoe zijn ze nu betrapt?

Wanneer je naar Temptation Island kijkt, zie je de Nederlandse Melissa behoorlijk vaak naar haar badkamer verdwijnen wanneer ze (alweer) in de put zit, maar tientallen minuten later is alles weer tip top in orde en huppelt ze vrolijk rond. Dat moet dus steeds een geweldig toiletbezoek zijn. Aandachtige kijkers hadden natuurlijk al lang door dat dit de momenten zijn dat Gianni en Melissa stiekem naar elkaar berichtjes aan het sturen waren.

Het is echter niet op deze manier dat het Nederlandse koppeltje uiteindelijk betrapt werd. In Nederland staan ze al een aflevering voor op ons Belgen en in de preview voor aflevering 7 kan je zien hoe Melissa doodleuk aan één van de andere dames vertelt dat ze een gsm heeft binnen gesmokkeld en ze deze gerust mag gebruiken om contact op te nemen met haar vriendje.

Zo wou ze haar vriendin Roshina een hart onder de riem stoppen nadat haar kampvuurbeelden niet geweldig waren. De Nederlandse blondine was enkel even vergeten dat ze volop werd gefilmd door de camera’s. De makers hadden duidelijk geen medelijden en Melissa mocht onmiddellijk haar koffers pakken.

Nieuw koppel staat al klaar

Echter niet getreurd want de makers hadden al onmiddellijk een nieuw koppel ter vervanging. In één van de komende afleveringen zou Zach en Simone toegevoegd worden aan de Temptation-cast. Dit duo zijn blijkbaar echte feestbeesten en willen hun relatie wel eens aan een grondige test onderwerpen.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Didi

Wanneer gaan ze die titel vh prg aanpassen naar Hooker Island?

wpDiscuz