Dit is wat vrouwen eigenlijk willen dat je met hun borsten doet

Je leert alweer iets bij

Geweldig nieuws voor mannen die van borsten houden! Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen wel degelijk willen dat je hun borsten aanraakt tijdens de seks. 81,5% van de ondervraagde vrouwen gaf aan dat ze daardoor meer opgewonden raken.

Het probleem is echter dat niemand aan mannen écht zegt wat ze moeten doen met die borsten. Maar ook die vraag werd beantwoord door de vrouwen zelf. Dit is wat dames zeggen dat we moet doen

Geef een complimentje…

Eens een vrouw naakt is, voelt ze zich graag ‘zelfverzekerd’ over haar borsten. Verschillende vrouwen zijn zich goed en wel bewust van de ‘afmetingen’ van hun twee kroonjuwelen. Als ze groot zijn, kun je ze maar beter niet ‘dik’ of ‘enorm’ noemen, als ze klein zijn laat je best termen zoals ‘schattig’ achterwege. Zeg haar dat haar borsten ‘geweldig’ of ‘perfect’ zijn.

Laat haar bh nog even aan…

Een goede bh heeft een prijskaartje en vrouwen doen er lang over om de juiste uit te kiezen. Vrouwen voelen er zich sexy door en het geeft hen een flinke dosis zelfvertrouwen. Heb daar dus het nodige respect voor.

Gebruik je mond, maar niet te veel…

Vrouwen hebben graag dat je aan hun tepels likt (zelfs zuigt), maar ze hebben niet graag het gevoel dat er een ‘volwassen baby’ aan hangt. Houd je lippen dus niet te lang aan de tepels en borsten van een vrouw. Dat is voor de meesten van hen een serieuze afknapper.

Behandel ze zacht…

Een ander onderzoek van The Journal of Sexual Medicine toonde aan dat het aanraken van de tepels van een vrouw hetzelfde effect heeft als het aanraken van de clitoris. Sommige vrouwen kunnen er zelfs een orgasme van krijgen. Maar ze zijn dus ook heel gevoelig en moeten zacht behandeld worden.

Wanneer je twijfelt, noem ze dan gewoon ‘borsten’…

Als je samen met je partner een ‘koosnaampje’ hebt voor haar borsten, geen probleem. Maar is dat niet het geval, pas dan op met hoe je haar borsten benoemt. ‘Tieten’, ‘tetten’, ‘boobies’… het zijn allemaal termen die het nodige risico inhouden. Als je twijfelt, houd het dan simpel en zeg ‘borsten’. Jij hebt misschien ook niet graag dat je penis ‘piet’ of ‘klokkenspel’ genoemd wordt…

Letterlijk spelen met borsten is leuk, maar niet sexy…

‘Spelen’ met de borsten van een vrouw kan plezant zijn, zelfs voor haar. Maar niet als het deel uitmaakt van het voorspel (of de daad zelf). Dus nogmaals, doe het voorzichtig en op de juiste, zachte manier.

Reacties

wpDiscuz