Italiaans model die honderden gratis pijpbeurten uitdeelde, wil nu ontzettend graag één bepaalde penis pijpen

Paola heeft een nieuwe penis op haar verlanglijstje staan

Jullie kennen ongetwijfeld Paola Saulino nog wel. Deze dame is nu bezig met een orale sekstour door Italië om duizenden mannen te pijpen. Hier vertelde ze al uitgebreid over haar waanzinnige pijpavonturen. Al meer dan 1000 mannen hebben Paola haar mond ondertussen mogen verkennen.

Paola is echter nog lang niet voldaan. Ze wil namelijk binnenkort een reis naar het Verenigd Koninkrijk maken om daar ook honderden pijpbeurten te geven. Er is echter één bepaalde penis dat ze ontzettend graag in haar mond wil nemen.

De bionische penis

Ze wil namelijk ontzettend graag de penis van de 44-jarige Mohammed Abad pijpen. Zijn penis werd namelijk op 8-jarige leeftijd volledig afgerukt en sindsdien liep hij rond met een stompje. Vorig jaar kreeg de man een nieuwe pretstok die hem maar liefst 90.000 euro heeft gekost. Zijn nieuw materiaal is absoluut geen normale penis. Hij moet namelijk op een knopje drukken onderaan op zijn testikels, dan pas komt zijn liefdesorgaan recht. Kwestie van zijn penis niet te ‘hard’ te laten voelen, gebruikte men de huid van zijn arm als omhulsel.

De hitsige Paolo wordt dan ook al helemaal wild van de gedachte aan deze penis: “Ik denk dat het fantastisch zou zijn als ik mijn vaardigheden zou gebruiken op hem. Ik heb nog nooit een bionische penis gezien, maar misschien is deze groter en beter dan een normale penis. Ik ben echt nieuwsgierig.”

Ook Mohammed zelf vertelde dat ondanks zijn druk werkschema hij Paolo wel eens aan zijn pretstok wil laten likken.

 

Reacties

wpDiscuz