Jackass-ster Bam Margera krijgt klop in IJsland (video)

Volgens de kloppers van dienst had hij het verdiend  omdat hij de vrouwtjes lastig viel, maar volgens Bam zelf is daar niks van aan. Op het Secret Solstice-festival in Reykjavik kreeg Bam Margera het aan de stok met rapper Gisli Palmi. In het filmpje onder is te zien hoe hij een flinke tik van Gisli […]

Volgens de kloppers van dienst had hij het verdiend  omdat hij de vrouwtjes lastig viel, maar volgens Bam zelf is daar niks van aan.


Op het Secret Solstice-festival in Reykjavik kreeg Bam Margera het aan de stok met rapper Gisli Palmi. In het filmpje onder is te zien hoe hij een flinke tik van Gisli krijgt, waarna er nog wat kletsen van Gisli’s kameraden krijgt. Daarna wil Bam naar de deur lopen, maar gaat onderweg onderuit.

Volgens enkele ooggetuigen had Bam Margera een flink stuk in zijn kraag en viel hij twee vrouwelijke medewerkers lastig omdat ze hem niet binnen wilde laten vanwege dat stuk in zijn kraag. Waarna Gisli even kwam helpen.

Aan TMZ vertelt Bam echter dat daar niks van aan is en dat de klappen een een gewelddadig gevolg was van een zakelijk conflict met de marketingdirecteur. Hij liet nog weten dat hij aangifte gaat doen.

Bam heeft wel meer een stuk in zijn voeten en dan durft hij wel eens gekke dingen doen. Zoals die keer dat hij een gat in het dak van zijn Lamborghini zaagde. (SL)

Reacties

wpDiscuz