Jacky – Zatte Rita – Lafon hoort andere mensen graag neuken

Ons Jacky… ’t Blijft toch een patéke hoor. Zelden neemt z’n blad voor haar mond en ook nu doet ze weer enkele frisse uitspraken. In Blik krijgen we vandaag nog maar eens een diepere kijk in het leven van Jacky. En wat blijkt, ze is er niet vies van in ’t openbaar even alles tentoon […]

Ons Jacky… ’t Blijft toch een patéke hoor. Zelden neemt z’n blad voor haar mond en ook nu doet ze weer enkele frisse uitspraken.

In Blik krijgen we vandaag nog maar eens een diepere kijk in het leven van Jacky. En wat blijkt, ze is er niet vies van in ’t openbaar even alles tentoon te stellen. Maar dan wel niet in ons land…

“Playboy moet me niet bellen voor een naaktshoot, maar naakt zwemmen vind ik leuk. Dan wel op plaatsen waar ze mij niet kennen, zoals in het zuiden van Frankrijk en Spanje. Ik vind niets heerlijker dan skinny dippen, vrij in de natuur… Naar gemengde sauna’s gaan doe ik al lang niet meer, want ik heb al meegemaakt dat mannen dan stiekem foto’s trekken.”

Ook wanneer de buren stevig van jetje zouden geven, is Jacky er niet vies van om wat te luistervinken. “Ik heb dat al een paar keer gehoord, zeker op hotel, maar dat stoort mij niet. Als zij zich amuseren, dan geniet ik daar mee van. Ik blijf luisteren en ik ben zelfs al aan de deur gaan luisteren.” Die Lafon, die is blijkbaar van niet teveel dingen vies…(RVH)

Bron foto: ©VTM – Photosh

Reacties

wpDiscuz