Jade Goody heeft kanker

Jade Goody, de vrouw die bekend raakte door racistische uitspraken in Big Brother UK aan het adres van Bollywood-actrice Shilpa Shetty, heeft kanker. De 27-jarige Britse deed mee aan de Indische versie van Big Brother – Big Boss 2 – werd door de producers in de dagboekkamer geroepen waar haar Engelse dokter het slechte nieuws […]

Jade Goody, de vrouw die bekend raakte door racistische uitspraken in Big Brother UK aan het adres van Bollywood-actrice Shilpa Shetty, heeft kanker.

De 27-jarige Britse deed mee aan de Indische versie van Big Brother – Big Boss 2 – werd door de producers in de dagboekkamer geroepen waar haar Engelse dokter het slechte nieuws meldde. Ze had recent een biopsie ondergaan en de resultaten bleken niet te zijn wat ze verwacht hadden.

Goody besloot meteen het huis te verlaten en naar Engeland terug te reizen. Ze was helemaal ondersteboven van het nieuws. Wel gaf ze de toestemming om de beelden waarop ze volledig instort in de dagboekkamer uit te zenden. Voor haar deelname aan Big Boss 2 zou Goody 100.000£ krijgen.

Door haar racistische uitlatingen aan het adres van Shilpa Shetty moest Goody bij haar aankomst in India onder politiebegeleiding naar het BB-huis gevoerd worden. Ze kon wel in alle stilte het huis verlaten. (KC)

Reacties

wpDiscuz