Jelle Van Dael (Lasgo) poseert in een doorkijkje (foto)

Het was gisteren een zwarte dag voor Vlaanderen, maar gelukkig zijn er nog lichtpunten die het leven van een man kunnen opvrolijken. Bijvoorbeeld deze Jelle Van Dael in haar doorkijkje.De fabriekssluiting in Genk zindert nog na, terwijl ook de andere economische vooruitzichten niet erg rooskleurig klinken. Bij al die negativiteit heeft een mens nood aan […]

Het was gisteren een zwarte dag voor Vlaanderen, maar gelukkig zijn er nog lichtpunten die het leven van een man kunnen opvrolijken. Bijvoorbeeld deze Jelle Van Dael in haar doorkijkje.
De fabriekssluiting in Genk zindert nog na, terwijl ook de andere economische vooruitzichten niet erg rooskleurig klinken. Bij al die negativiteit heeft een mens nood aan welgekomen verstrooiing. En laat dat nu net de specialiteit zijn van Ché, het blad waarin deze maand Jelle Van Dael staat te pronken.

Jelle is niet bepaald van het type dat er doekjes omwindt. Haar ranke lijfje, dat de strijd met de zwangerschapsverschijnselen overduidelijk gewonnen heeft, ziet er stralend uit in de fotoshoot. We mochten alvast één fotootje bruiklenen om hier op Clint het zonnetje er door te laten komen, wie méér Jelle Van Dael wil, stapt nu naar de krantenwinkel, trekt zijn broek nog een keertje op en presenteert resoluut de nieuwe Ché aan de dame of heer achter de kassa. (KA)

Reacties

wpDiscuz