Joke Van de Velde trekt op date met een piepjonge snaak (video)

Simon mag dan nog maar net het zesde middelbaar afgerond hebben, de twee noemen elkander al wel ‘honnepon’. Ook het leven van een ex-miss loopt niet altijd van een leien dakje. Anderhalf jaar geleden gaf ze toe dat ze al héél lang niet meer van bil was geweest en dat ze dat eigenlijk wel een […]

Simon mag dan nog maar net het zesde middelbaar afgerond hebben, de twee noemen elkander al wel ‘honnepon’.


Ook het leven van een ex-miss loopt niet altijd van een leien dakje. Anderhalf jaar geleden gaf ze toe dat ze al héél lang niet meer van bil was geweest en dat ze dat eigenlijk wel een beetje miste. Uiteraard kandidaten genoeg die Joke wel eens wilden trakteren op een spetterende onderhoudsbeurt en uiteindelijk kwam dat er ook van. De vrijpartij bleek echter nogal teleurstellend en onlangs sloeg Joke dan maar aan het Tinderen.

Simon, een vlotte student van het zesde middelbaar, had echter geen goesting in al dat getinder. Hij liet Joke weten dat ze het asfalt op zijn wegdek, het gras op zijn velden was, waarna hij door Wim Oosterlinck in de studio werd uitgenodigd.

Gladde Simon kwam er af in kostuum en met een roos en al om ‘zijn’ Joke mee uit te vragen. En wat kon de voormalige Miss België anders zeggen dan een volmondige ‘Ja’? (SL)

Reacties

wpDiscuz