Josje begint zwetend aan de nieuwe week (foto)

En wat doet u zoal op een maandagochtend? Lekker uitknorren na een zwaar weekend? Richting ‘den bureau’ voor alweer een nieuwe werkweek? Josje gebruikt haar maandagochtenden alvast niet om uit te kateren, maar eerder om ‘m eens stevig van jetje te geven op de fitness. En met zo’n vlijmscherp lichaam hoeft het natuurlijk niet te […]

En wat doet u zoal op een maandagochtend? Lekker uitknorren na een zwaar weekend? Richting ‘den bureau’ voor alweer een nieuwe werkweek?

Josje gebruikt haar maandagochtenden alvast niet om uit te kateren, maar eerder om ‘m eens stevig van jetje te geven op de fitness.

En met zo’n vlijmscherp lichaam hoeft het natuurlijk niet te verbazen dat de dame geregeld eens aan haar figuur werkt. ’t Zal ook nodig zijn, want de blondine is samen met haar twee beste vriendinnen weer op K3-tour. En dat ze daar wat afhuppelen -en springen, is geen geheim.

Of misschien wil Josje wel gewoon nog eens een dikke vette middenvinger werpen richting Kevin Janssens. Want met deze ‘zie wat je hebt laten schieten’-foto zou een vent voor minder beginnen twijfelen! (RVH)

Monday morning work out! Check!#newweek #newenergy #goeiemorgen

Een foto die is geplaatst door Josje Huisman (@josjecoos) op

Reacties

wpDiscuz