Justin Bieber neemt Miley Cyrus mee in zijn gatlelijke Audi R8 (video)

De geruchten gingen even dat Miley Cyrus zich had laten strikken door Justin, maar welke jongedame zou er in godsnaam iets willen met een snotlip met zo’n lelijke auto?Justin Bieber werd onlangs nogmaals aan de deur gezet door Selena Gomez, en ditmaal definitief. Althans, dat is toch wat de mooie brunette liet weten. Justin Bieber […]

De geruchten gingen even dat Miley Cyrus zich had laten strikken door Justin, maar welke jongedame zou er in godsnaam iets willen met een snotlip met zo’n lelijke auto?

Justin Bieber werd onlangs nogmaals aan de deur gezet door Selena Gomez, en ditmaal definitief. Althans, dat is toch wat de mooie brunette liet weten. Justin Bieber is dus alweer vrijgezel en zou het best kunnen dat hij rondloopt met een broek vol goesting. Toen hij zich deze week op een feestje wel heel goed leek te amuseren met Miley Cyrus kwamen de tongen los. “Ze flirten erop los, die twee zullen later nog wel samen van bil geweest zijn.” Het had natuurlijk gekund, want Justin wist in het verleden zelfs onze natte droom Rihanna al eens te strikken.

Miley Cyrus wist achteraf in een interview te vertellen dat er niks gebeurd is tussen Bieber en haar. “Ik ben wel verloofd he!”, zo liet ze kort maar krachtig weten.

Toch gingen ze er na het feestje nog samen vandoor in Biebers auto. Correctie: Biebers gatlelijke auto. Want wie zijn Audi R8 (V8, want hij zou de wagen gekocht hebben omdat hij met zijn Ferrari te gekke toeren uithaalt en omdat hij een vierwieler wilde die ‘iets minder snel was’) wrapt met een luipaardenprint, die mogen ze wat ons betreft fusilleren, vierendelen, spietsen, ophangen en stenigen. Dat vinden wij niet alleen, maar ook de makers van deze Facebookpagina. (SL)

Reacties

wpDiscuz