Kaat Bollen: “Seksuologen zijn geen seksbeesten, hé!”

Kaat Bollen neemt niet bepaald een blad voor haar mond als het over seks gaat. In haar eigen slaapkamer kan het echter nogal stilletjes zijn…Kaat Bollen werd een BV nadat haar Schaamhaarboek in de winkels lag. Dat boek kwam er na de grote schaamhaarenquête, waarbij ze tot de conclusie kwam dat nogal wat Vlamingen hun […]

Kaat Bollen neemt niet bepaald een blad voor haar mond als het over seks gaat. In haar eigen slaapkamer kan het echter nogal stilletjes zijn…

Kaat Bollen werd een BV nadat haar Schaamhaarboek in de winkels lag. Dat boek kwam er na de grote schaamhaarenquête, waarbij ze tot de conclusie kwam dat nogal wat Vlamingen hun schaamhaar scheren. Bij haarzelf mag het haar daar beneden woekeren, dat hadden we hier al eens met onze eigen ogen gezien.

Ook op haar werk in het Centrum Algemene Gezinszorg Tamar praatte zij honderduit over schaamhaar, borsten, billen en allerlei standjes. Al spoedig werd ze daardoor ontslagen en dan besloot Kaat maar voltijds seksuologe te worden.

Ook op tv gaat ze Vlaanderen nu alles leren over seks, in het programma ‘Sean Late Night’ op JIM. Bij Blik vroegen ze zich af hoe Kaat nu eigenlijk zelf in bed is.

Of zij zelf nogal voor veel open staat, bijvoorbeeld: “Ik sta open voor alle seksuele onderwerpen. Om er over te praten, niet om ze zelf uit te proberen!”
In haar slaapkamer gaat het er nogal rustig aan toe: “Ik heb sinds een halfjaar een nieuwe vriend en we zijn elkaar nog volop aan het ontdekken. Voorlopig houden we het braaf, de behoefte aan experimentele seks is er nog niet.”

“Het is niet omdat ik seksuologe ben dat ik daarom het perfecte seksleven heb. Er is een groot verschil tussen de theorie en de praktijk. Ik heb het druk en dikwijls ben ik ’s avonds te moe. Seksuologen zijn geen seksbeesten, hé! Ik ben ook maar een mens. Een wijnkenner bottelt ook niet per se de beste wijnen.”

Afsluiten doen we met een filmpje waarin Kaat Bollen het over dikke bollen heeft. En niet die van zichzelf. (SL)

Reacties

wpDiscuz