Katy Perry heeft te grote borsten (fotospecial)

Iedere vrouwelijke beroemdheid streeft naar perfectie als het om hun borsten gaat. Bij sommige sterren is dat al zo, bij andere sterretjes is moeder Natuur dan weer wat minder genereus geweest. Katy Perry kreeg wel degelijk een mooi stel joekels, een pak te veel zo blijkt… Begin september verscheen de voluptueuze Perry in Sesamstraat. Hoe […]

Iedere vrouwelijke beroemdheid streeft naar perfectie als het om hun borsten gaat. Bij sommige sterren is dat al zo, bij andere sterretjes is moeder Natuur dan weer wat minder genereus geweest. Katy Perry kreeg wel degelijk een mooi stel joekels, een pak te veel zo blijkt…

Begin september verscheen de voluptueuze Perry in Sesamstraat. Hoe sympathiek ze ook in de kindershow overkwam, verschillende ouders vonden dat haar vlezige rondingen niet in het programma pasten. Wel, nu brengen haar eenogige schatjes haar opnieuw in een lastig parket.

Onlangs moest ze als pin-up girl poseren voor “Divas salute the troops”, een tv-show ter ere van de Amerikaanse troepen die op 5 december op de zender VH1 zal uitgezonden worden, maar haar management vond dat haar gigantische boezem slechte reclame zou zijn.

Daarom verzochten ze om haar 75D-cup een lettertje terug te laten keren in het alfabet. “Haar raadgevers vinden dat haar boezem te groot is, daarom moest de reclamecampagne herdaan worden”, klonk het. Arme, arme Katy! Beoordeel hierboven zelf maar of Katy’s balkon te groot is… (KDN)

 

Reacties

wpDiscuz