Kemelende nieuwslezers en journaals in het honderd: een overzicht

Nieuwslezers kunnen al eens hun dagje niet hebben. Gisteren struikelde VTM nieuwsanker Stef Wauters over ‘Élodie Ouédraogo’, maar zijn verspreking verdwijnt in het niets tegenover domme kemels en andere grappige incidenten tijdens nieuwsafleveringen. Reden voor een overzicht van de meest hilarische nieuwsmomenten: Een hersenloze NOS-presentatrice probeert de kritische journalist uit te hangen. Poging faliekant mislukt. […]

Nieuwslezers kunnen al eens hun dagje niet hebben. Gisteren struikelde VTM nieuwsanker Stef Wauters over ‘Élodie Ouédraogo’, maar zijn verspreking verdwijnt in het niets tegenover domme kemels en andere grappige incidenten tijdens nieuwsafleveringen.

Reden voor een overzicht van de meest hilarische nieuwsmomenten:

Een hersenloze NOS-presentatrice probeert de kritische journalist uit te hangen. Poging faliekant mislukt. Ze had beter haar mond gehouden, want haar kemel schopte het tot YouTube-hit onder groot jolijt van de lage landen.

En we blijven bij NOS. De volgende nieuwslezeres krijgt haar borsten niet in de juiste ‘plooi’. Gelukkig daalt haar schap niet tot een dieptepunt, maar de geloofwaardigheid van Nederlandse nieuwspresentatrices daarentegen…

VTM nieuwsanker Lynn Wesenbeek leest vredig en zoals het hoort haar autocue af. Maar wat gebeurt er daar op de achtergrond? Een nieuwsmedewerkster springt als een dolle rond wanneer Anderlecht, haar favoriete voetbalploeg, een cruciaal doelpunt maakt en zo zijn 30e landstitel binnenhaalt . Een charmant foutje, toch?

Gelukkig merkt VRT nieuwsanker Wim de Vilder – professioneel als altijd – zijn fout meteen op. Een flatertje in onze ogen, maar bij Obama’s entourage en de die-hard Amerikanen kan er waarschijnlijk geen lachje af.

Stef Wauters blijft dan toch niet gespaard. De VTM heeft van aardrijkskunde duidelijk geen kaas gegeten. En Stef, (een man met gezond verstand?), neemt de fout op de autocue klakkeloos over. Kadhafi zou het eens moeten weten.

Het blijven ook maar mensen… Maar toch leuk, zo’n toegevoegde entertainmentwaarde.

Reacties

wpDiscuz