Deze kerel had al seks met meer dan 2.500 vrouwen: ‘Ik heb geen condoom nodig, ik zie aan hun ogen of ze een soa hebben’

Een expert aan het woord

Maak kennis met  Danny Wagster (29) uit Manchester. De kerel heeft wellicht bijna een wereldrecord op zijn naam staan en is er verdomd trots op. Hij beweert dat hij in de laatste 10 jaar al met meer dan 2.500 vrouwen van bil is gegaan. Overigens bijna steeds zonder condoom want soa’s heeft hij nooit.

De adonis heeft hier een behoorlijk opvallende uitleg voor: “Veilige seks is niet echt belangrijk voor mij. Ik zal een condoom dragen als men het mij vraagt, maar ik doe het liever niet… Ik maak me geen zorgen om soa’s. Ik laat me regelmatig checken en ik kan, door gewoon naar een dame te kijken, zien of ze een seksueel overdraagbare aandoening heeft.”

Bedriegen aan de lopende band

Danny heeft uitgebreid zijn levensverhaal vertelt aan de krant The Sun. De vrouwenverslinder begon op zijn 18 met fitnessen en sindsdien kan hij elke vrouw krijgen die hij wil.. Danny doet overigens niet enkel aan one night stands. Hij heeft zelfs ook al enkele relaties achter de rug. Monogamie kent hij echter niet, dus deze relaties liepen allemaal al snel op de kloppen: “Maar ondanks het feit dat ik een relatie had, sliep ik toch met andere vrouwen. In de twee jaar dat ik met mijn ex samen was, ging ik nog met zo’n 50 andere meiden van bil. In tien jaar tijd heb ik nu zo’n 2.500 bedpartners gehad.” Proficiat Danny, je ouders zullen wellicht apetrots op je zijn!

Danny zweert dat hij niet liegt, maar wij hebben toch onze lichte twijfels. Indien je snel rekent dan zou Danny gemiddeld per week het moeten doen met 4 of 5 verschillende vrouwen. Misschien onderschatten we Danny zijn waanzinnig charmes, maar het klinkt wel behoorlijk straf. Hij gaf nog een leuk weetje mee over zijn avontuurtjes: “Ik heb zeker al triootjes gedaan en soms doe ik meer dan één dame per nacht. Ooit had ik eens seks met vier vrouwen in amper 24 uur tijd in een hotelkamer in Manchester. Er was zelfs niet genoeg tijd om de lakens te verversen.”

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Wankwats

Is ‘ie zo beroerd in bed dat geen een vrouw het twee keer met ‘m wil doen?

wpDiscuz