Kerel betrapt vriendin op pijpen van andere mannen, doet dan meest bizarre huwelijksaanzoek ooit (foto’s/NSFW)

Liefde is bij sommige mensen echt blind

wat doe je als je door je vriendin haar telefoon gaat en je vindt daar allerlei foto’s van haar waar ze andere mannen pijpt? Het logische antwoord is haar hele kleerkast op straat kieperen, de sloten veranderen en haar uitschelden voor hoer. De man uit dit verhaal pakte het echter anders aan.

Bizar huwelijksaanzoek
Toen ze betrapt werd door haar vriend, vertelde mevrouw namelijk dat het allemaal om een misverstand ging. Ze had dit enkel gedaan omdat ze dacht dat hij haar bedroog. Een fantastische reden natuurlijk om iemand te vergeven. De man wou haar ook vergeven onder één voorwaarde. Indien ze op Facebook al haar zonden zou opbiechten. Ze moest ook de foto’s van haar bedrog posten. Liefde kan ontzettend mooi zijn want ze deed dit zonder nadenken.

Een geweldig uitgedokterd plan om haar hierna alsnog te dumpen zou je denken. Dat zou haar pas leren! Maar nee, de liefde van deze man was blijkbaar echt blind want heel kort hierna deed hij een huwelijksaanzoek. Het gelukkige koppel toonde hun verloving hierna op Facebook. Net na de pijpbeurt-foto’s natuurlijk.

Reacties

wpDiscuz