Kerel dumpt overspelige verloofde op heerlijke wijze (video)

Nog nooit zagen we zulke toewijding bij het opzetten van het perfecte 'dump'-plan.

“Dus, beste kijkers, zoals jullie misschien weten zijn mijn vriendin en ik recent verloofd. Maar ik heb ontdekt dat ze een affaire heeft.”

Met lieve briefjes, kaarsjes, cadeautjes en romantische muziek verwacht zijn ex-‘toekomstige wederhelft’ een gezellige avond te zullen beleven.

Niets is minder waar. Met een toewijding waar zelfs verliefde koppels zonder overspel nog wat van kunnen leren, versiert hij het hele huis. De bewijzen van de affaire (pikante sms’en, sexy foto’s,…) heeft hij allemaal mooi verzameld. Zijn sleutel laat hij (mooi verpakt) achter zodat daar achteraf ook geen discussie over kan bestaan. En zelfs de kaarsjes blaast hij allemaal terug uit, zodat zijn ontrouwe vriendin niet kan zeggen dat hij het huis in brand heeft gestoken. Meesterlijk gepland, meesterlijk uitgevoerd. Deze kerel verdient één of andere award.

Respecteer het geniale werk van deze man en gun hem de 16 minuten en 15 seconden van je leven. Het enige waar we nu nog een beetje mee zitten is wat hij op het einde plots met die dildo in zijn hand doet… Maar bon. (RVH)

Reacties

wpDiscuz