Kevin Janssens en Josje al kussend gespot in Antwerpen (video)

Dat Josje het liefdesgeluk met Kevin Janssens gevonden heeft, was tot voor kort een niet zo goed bewaard geheim, maar recentelijk besloten ze er helemaal geen doekjes meer om te winden. De twee komen openlijk als koppel buiten en verbergen niet meer voor de buitenwereld dat het goed klikt tussen hen.Vrijdag trokken ze samen de […]

Dat Josje het liefdesgeluk met Kevin Janssens gevonden heeft, was tot voor kort een niet zo goed bewaard geheim, maar recentelijk besloten ze er helemaal geen doekjes meer om te winden. De twee komen openlijk als koppel buiten en verbergen niet meer voor de buitenwereld dat het goed klikt tussen hen.
Vrijdag trokken ze samen de wijde wereld in en smeten zich in het feestgedruis op het Antwerpse Zuid. En het zit wel snor tussen Kevin Janssens en het blonde K3-tje – al is ‘snor’ een understatement wanneer je de ondertussen behoorlijk volgroeide baard van Janssens erbij neemt. Ze genoten met volle teugen van elkaar en deden geen moeite om dat te verbergen.

Mooie tijden voor het koppel dus, en dat kunnen we alleen maar toejuichen, want het liefdesparcours van beiden verliep niet steeds over biljartvlakke wegen. En maar goed ook, het leven zou anders maar saai zijn. (KA)

Reacties

wpDiscuz