Koen Wauters: “Hoop dat alle coaches hetzelfde blijven in tweede seizoen The Voice”

De finale van 16 maart is nog niet gepasseerd, maar toch weten we al dat er een tweede seizoen komt van ‘The Voice’. Koen Wauters krijgt niet genoeg van de populaire zangwedstrijd en laat nu al weten dat hij opnieuw coach van dienst zal zijn. Koen Wauters reserveert opnieuw zijn rode troon voor een tweede […]

De finale van 16 maart is nog niet gepasseerd, maar toch weten we al dat er een tweede seizoen komt van ‘The Voice’. Koen Wauters krijgt niet genoeg van de populaire zangwedstrijd en laat nu al weten dat hij opnieuw coach van dienst zal zijn.
Koen Wauters reserveert opnieuw zijn rode troon voor een tweede seizoen van ‘The Voice’ in het najaar. Hij is gewonnen voor het populaire format omdat hij zelf kandidaten mag begeleiden. Wauters hoopt dat Natalia, Jasper en Alex ook opnieuw tekenen voor een nieuw seizoen.

“Ik kijk al uit naar de tweede reeks in het najaar. Die komt niet te vroeg, want ik ben er zeker van dat er nog een massa geschikte kandidaten rondlopen. Ik ga er vanuit dat de coaches dezelfde blijven. Alex Callier is erg gebeten en ik zou het ook heel graag opnieuw doen”, vertelt Wauters in een krant van Corelio.

Maar Koen Wauters zal zich in het najaar niet alleen toeleggen op ‘The Voice’. Na een adempauze van een jaar wil hij terug beginnen met Clouseau. “De goesting is er weer”, liet Wauters vrijdag weten.

Maar nu wil hij vooral denken aan de finale waarin zijn uitverkorene pupil zal strijden tegen de beste kandidaat van de andere coaches. “Natuurlijk hoop ik dat mijn team wint”, aldus de zangcoach.

 

Reacties

wpDiscuz