Koen (Zornik) blijft Hanne Troonbeeckx achtervolgen

Terwijl Vlaanderen in de ban is van allerhande showbizz-huwelijken, is het niet al peis en vree in BV-land wanneer het over relaties gaat. De op de klippen gelopen relatie tussen Hanne Troonbeeckx en Zornik-frontman Koen Buyse laat zijn littekens na. Hanne, die er op het huwelijk van haar vrienden Regi en Elke stralend uitzag in […]

Terwijl Vlaanderen in de ban is van allerhande showbizz-huwelijken, is het niet al peis en vree in BV-land wanneer het over relaties gaat. De op de klippen gelopen relatie tussen Hanne Troonbeeckx en Zornik-frontman Koen Buyse laat zijn littekens na.
Hanne, die er op het huwelijk van haar vrienden Regi en Elke stralend uitzag in haar nauw aansluitende jurk, is nog altijd niet over de breuk heen. “Ik ben er nog voortdurend mee bezig, maar ik ga me niet als een trieste plant gedragen”, aldus de blonde verschijning die steeds in onze bovenste schuif ligt wanneer we het over Vlaamse babes hebben. Ze blijft dus niet bij de pakken zitten: “Ik leef van dag tot dag. Wat komen moet, dat komt, ik moet sowieso door deze moeilijke periode”.

Dat ze op haar 33 nog kinderloos is, deert haar niet: Hanne gelooft er in dat er snel verandering kan komen in haar huidige situatie. Nochtans werd ze onlangs gelinkt aan een andere Bekende Vlaming: Bartel Van Riet, de man met de groene vingers van het gelijknamige programma, leek de kanshebber te zijn om lekkere Hanne mee in zijn nestje te lokken, maar volgens Hanne zijn de geruchten helemaal niet waar. De twee konden het bijzonder goed vinden met elkaar op de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren, werd verteld, maar Hanne countert de roddel: “Tien minuten heb ik met Bartel gepraat, meer is er niet aan de hand”.

Ondertussen is ze al sinds maart uit elkaar met Buyse. De twee bouwden samen een huis in Beringen, maar verbleven er nooit. Wie er zijn intrek zal nemen, hebben ze nog niet bekendgemaakt. (KA)

Omdat we Hanne een warm hart toedragen, bij deze een kleine oproep aan Koen: bekijk onderstaande video nog eens goed en weet wat je mist!

Reacties

wpDiscuz