Komen Eten-kandidaat ontmaskert Afrikaan dankzij z’n banaan (video)

In een multiculturele samenleving kan het soms, om elkaar beter te leren kennen, handig zijn om te weten waar iemand vandaan komt. Maar hoe herken je in godsnaam een Afrikaan? Gelukkig hebben ze in ‘Komen Eten’ dé manier gevonden! Wanneer je op bezoek gaat bij een gekleurde medemens kan je makkelijk herkennen of hij of […]

In een multiculturele samenleving kan het soms, om elkaar beter te leren kennen, handig zijn om te weten waar iemand vandaan komt.

Maar hoe herken je in godsnaam een Afrikaan? Gelukkig hebben ze in ‘Komen Eten’ dé manier gevonden! Wanneer je op bezoek gaat bij een gekleurde medemens kan je makkelijk herkennen of hij of zij al dan niet uit Afrika afkomstig is.

Nee, niet aan de huidskleur! Dat is veel te omslachtig om te achterhalen welke etnische achtergrond iemand bezit. Stel je voor dat je een Afrikaan moet gaan herkennen aan z’n donkere huidskleur…Da’s onbegonnen werk natuurlijk! Kandidaat Wesley zit echter wel op ’t goeie spoor. “Ben jij afkomstig uit Afrika? Omdat je die Afrikaanse bananen zo…”. Jaja, dé test der tests is er eindelijk. Wetenschappers mogen stoppen met onderzoeken! Ga gewoon eens eten bij iemand. En als ze je bananen aanbieden, dan kan je ‘r zeker van zijn dat het een Afrikaan is!

Wesley is echter nog niet klaar met z’n vlijmscherpe analyse. Na z’n volkerenonderzoek waagt hij zich ook aan het ontmaskeren van een homoseksueel. En hoe dat allemaal, natuurlijk niét onwennig, aan z’n gang gaat, ziet u in deze clip: (RVH)

Reacties

wpDiscuz