Koning Filip is woest

Op Dag Alllemaal. In het weekblad staat namelijk te lezen dat de koning als een ware dictator zijn personeel vernederende regeltjes oplegt en zijn familie terroriseert. Het paleis ontkent die “roddels” formeel en dat is uitzonderlijk. Dat meldt HLN.Koning Filip zou volgens Dag Alllemaal zijn ouders verbieden om nog in het kasteel van Ciergnon te […]

Op Dag Alllemaal. In het weekblad staat namelijk te lezen dat de koning als een ware dictator zijn personeel vernederende regeltjes oplegt en zijn familie terroriseert. Het paleis ontkent die “roddels” formeel en dat is uitzonderlijk. Dat meldt HLN.

Koning Filip zou volgens Dag Alllemaal zijn ouders verbieden om nog in het kasteel van Ciergnon te komen. Zijn zus Astrid zou zelfs overwegen om naar Zwitserland te verhuizen omdat ze het gedrag van de koning beu is.

“Alle beweringen zijn compleet uit de lucht gegrepen. Koning Albert is nog steeds heel welkom op het kasteel van Ciergnon. En er is geen sprake van dat prinses Astrid zou verhuizen. De prinses vertegenwoordigt de koning tijdens de handelsmissies en ze doet dat goed”, reageert paleiswoordvoerster Rafike Yilmaz.

“De koning houdt er – toegegeven – een hoog werkritme op na. Hij en de koningin zijn er na de troonswissel werkelijk ingevlogen. Maar ze behandelen alle medewerkers met respect.”

Met onze Flup valt er blijkbaar toch niet te sollen: sinds het ontstaan van het koningshuis is het de allereerste keer dat het paleis reageert op zogenaamde roddels die verschenen over het koningshuis.

Reacties

wpDiscuz