Kortgerokte kerstvrouw Joke Van de Velde wenst u een warme kerst (foto)

Als er eentje is die ons de warmste kerstwensen mag toedrinken, dan is het Joke Van de Velde wel. Zeker als ze dat ongebroekt doet. Of kortgerokt, om het even.Ze heeft in 2014 zo vaak een lach op ons gezicht getoverd én ze is bovendien even aantrekkelijk gebleven als in 2013. Logisch dan ook dat […]

Als er eentje is die ons de warmste kerstwensen mag toedrinken, dan is het Joke Van de Velde wel. Zeker als ze dat ongebroekt doet. Of kortgerokt, om het even.
Ze heeft in 2014 zo vaak een lach op ons gezicht getoverd én ze is bovendien even aantrekkelijk gebleven als in 2013. Logisch dan ook dat we het top vinden als Joke Van de Velde even voor kerstvrouw wil spelen. Niet in een gigantisch aardbeikleurig kerstpak, wel in een sensueel kerstgewaad. Iets te weinig decolleté naar ons goesting, maar die kregen we al uitvoerig te zien in het ‘Dag van het Decolleté’-filmpje van P-magazine.

Jawel, in 2014 is Joke overigens eindelijk nog eens van grond gegaan, maar gelukkig was ze nog niet zwanger – al wilde ze ons anders doen geloven – zodat alle opties voor elke vdV-fan nog openstaan. Ook voor jou een geestig kerstfeest gewenst! (KDN)

Reacties

wpDiscuz