Krijgt Walter Michiels zelf slaag van vriendin?

Vorige week nog kon u lezen dat het niet goed gaat met Walter Michiels. De man werd twee keer op de vingers getikt door de politie toen bleek dat hij zijn vriendin Sabine in het ziekenhuis geslagen had. Maar volgens Michiels zat de vork anders in de steel: zij zou hém geslagen hebben. In een […]

Vorige week nog kon u lezen dat het niet goed gaat met Walter Michiels. De man werd twee keer op de vingers getikt door de politie toen bleek dat hij zijn vriendin Sabine in het ziekenhuis geslagen had. Maar volgens Michiels zat de vork anders in de steel: zij zou hém geslagen hebben.

In een interview met Dag Allemaal doet Michiels zijn verhaal. Hij is ervan overtuigd dat hem geen enkele schuld treft. “Het was omgekeerd, zij heeft mij geslagen. Ik heb twaalf hechtingen en een zware hersenschudding”, vertelt hij. “Het was doodslag met voorbedachte rade. Gezien de toestand van Walter, die nog steeds aan de fles hangt, is het moeilijk om te bepalen wie van beiden nu de waarheid spreekt maar voor hem is het duidelijk: “Ik had dood kunnen zijn. Ik heb afscheid genomen van Sabine.”

Sabine deed haar beklag bij de politie want ook zij had verscheidene verwondingen. “Hij heeft mij op mijn oog geslagen, recht op een wonde waaraan ik geopereerd ben.” Zij was het agressieve gedrag van haar drankverslaafde vriend beu en wou weg bij hem. Maar daarvan keert ze nu al terug. “Alles is terug in orde. In elk huishouden is het wel eens iets”, besluit ze. Zij en Walter zijn tot nader order nog altijd een koppel. (HH)

Reacties

wpDiscuz