Laatste trailer van Doctor Sleep, het vervolg op The Shining

Here’s Johnny!

Doctor Sleep is het vervolg op de welbekende prent uit 1980, The Shining. Veertig jaar na datum is Danny Torrance (Ewan McGregor) een volwassen man. Maar het verleden blijft hem achtervolgen, en heeft het nu gemunt op een meisje met bovennatuurlijke krachten dat hij leerde kennen. Om daar een einde aan te maken, moet Danny opnieuw naar de plek waar het allemaal begon. Geen pretje dus!

In deze laatste trailer voor Doctor Sleep is de link met The Shining duidelijk aanwezig. We zien o.a. het ondergesneeuwde labyrint, het iconische tapijt en de creepy twins. Begin november is de film te zien in de bioscoop, maar geniet (alhoewel…) nu al even mee van de trailer.

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Nayyab Faizi

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en echt geld gaan verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Webpay9.com/

Emma

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://www.lady4.fun
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!

wpDiscuz