Ladderzatte griet breekt binnen bij pissende vrouw (video)

Vrijdag gasten! De geur van het weekend sluipt als verse koffie onze hoofden binnen, klaar voor alweer een onvergetelijke tweedaagse. En of je nu gewoon rustig thuis gaat blijven, je achterste vereenzelvigd met de sofa, of een stevige stap in de wereld zoekt neer te poten, we geven je één raad: zuip je nooit zo […]

Vrijdag gasten! De geur van het weekend sluipt als verse koffie onze hoofden binnen, klaar voor alweer een onvergetelijke tweedaagse.

En of je nu gewoon rustig thuis gaat blijven, je achterste vereenzelvigd met de sofa, of een stevige stap in de wereld zoekt neer te poten, we geven je één raad: zuip je nooit zo zat als deze griet gedaan heeft.

Waarom niet zegt u? Tgo, we zijn niet echt zeker of u wel de volgende dronken internethit wil worden. Want wat deze vrouw allemaal heeft gezopen, gesnoven of gespoten, dat weten we niet. Dat ze zich behoorlijk ‘raar’ gedragen heeft, da’s meer dan duidelijk.

En stel u eens voor, zit je rustig op het toilet van je plaatselijk café een kakske te leggen, komt er plots een stomdronken griet onder je deur geschoven. Gedaan met rustig liggen te mesten. Het beste wat je dan nog kan doen, is je camera bovenhalen. Is het niet voor spectaculaire beelden, dan wel om eventueel bewijsmateriaal te hebben voor moest de zaak fout aflopen.

Hoe dan ook, bekijk om te beginnen maar eens dit filmpje en beslis dan hoe zat je dit weekend al dan niet wil zijn…(RVH)

Reacties

wpDiscuz