Laura Lynn te zien in stomend hete naaktvideo?

Soms vraagt een mens zich af wat een Clint-redacteur de godganse dag doet. Wel, af en toe googlen en zien dat Laura Lynn naakt opduikt in dit filmpje. Het leek een nachtmerrie die werkelijkheid werd: de enige echte Schlagerkoningin, zangeres van epische klassiekers als ‘Je hebt me 1000 maal belogen’, ‘We dansen de Zumba’ en […]

Soms vraagt een mens zich af wat een Clint-redacteur de godganse dag doet. Wel, af en toe googlen en zien dat Laura Lynn naakt opduikt in dit filmpje.
Het leek een nachtmerrie die werkelijkheid werd: de enige echte Schlagerkoningin, zangeres van epische klassiekers als ‘Je hebt me 1000 maal belogen’, ‘We dansen de Zumba’ en ‘Rode rozen in de sneeuw’ én kersverse mama sinds ze in september 2012 beviel… Zou zij écht alle schroom laten vallen hebben?

We durfden het bijna niet aan, maar deden het toch: familiefiltertje uit, want wat we te zien zouden krijgen, was van het genre video’s die je beter niet op het werk bekijkt – tenzij je natuurlijk voor een populaire Vlaamse website schrijft waar dat net wel mag moet.

En wat bleek: het is niet onze Vlaamse Laura Lynn, maar een Amerikaanse naamgenote van 22 jaar, die in 2011 behoorlijk ontkleed voor Playboy poseerde. En daar zijn natuurlijk beelden van die we hier laten zien. Absoluut niet geschikt voor op het werk, zoals we dat plachten te zeggen. (KA)

Reacties

wpDiscuz