LeBron James, de beste basketballer in de NBA, kocht deze waanzinnige villa ter waarde van 52 miljoen dollar (foto’s)

Gezellig stulpje

LeBron James wordt aanzien als de beste basketbal-speler op deze planeet. De Lionel Messi (of Cristiano Ronaldo) van de NBA zullen we zeggen. Veel fans doen zelfs de stoute uitspraak dat hij zelfs beter is als levende legende Michael Jordan.

Schatrijk dus nieuw huisje in Los Angeles

De 35-jarige superster verdient niet al te verrassend geld als slijk. Met een jaarsalaris van 38 miljoen dollar en dan nog heel wat lucratieve sponsorcontracten mag hij dus zeker niet klagen.

Aangezien hij dus nog wel enkele centjes had staan op zijn bankrekening besloot LeBron om een iets groter huis in Los Angeles te kopen. Kostprijs is een slordige 52 miljoen dollar. Zijn vorige huis had ‘slechts’ een waarde van 23 miljoen dollar.

Voor dat geld krijgt hij natuurlijk wel wat. Zo heeft de villa een oppervlakte van 1.500 vierkante meter. Denk daarnaast aan een luxe buiten- en indoorzwembad. Naast een gigantische woonruimte heeft hij ook een eigen fitnesszaal, een golf-simulator, een bioscoopzaal, een sauna en een float tank,

Met zes slaapkamers en tien badkamers heeft hij ook plaats genoeg om heel wat vrienden uit te nodigen. Echter geen basketbalhal zoals Michael Jordan in zijn huis, maar dat kan hij nog altijd laten bouwen.

Reacties

wpDiscuz