Lekkere rockchick van Stubru zet Groezrock op stelten (video)

De festivalzomer mag dan nog niet volledig losgebarsten zijn, maar op Groezrock trokken ze zich daar geen sikkepit van aan. Veel volk en veel ambiance, meer moet dat niet zijn!Reportster ter plaatse voor Studio Brussel was Sofie Engelen, volbloed rockchick en nachtraaf bij de zender. Ze kreeg de uitdaging van de heren van Psycho 44 […]

De festivalzomer mag dan nog niet volledig losgebarsten zijn, maar op Groezrock trokken ze zich daar geen sikkepit van aan. Veel volk en veel ambiance, meer moet dat niet zijn!
Reportster ter plaatse voor Studio Brussel was Sofie Engelen, volbloed rockchick en nachtraaf bij de zender. Ze kreeg de uitdaging van de heren van Psycho 44 om een circle pit in te zetten – een moshpit 2.0, zeg maar. En voor wie dat laatste nog niet kent: de ideale gelegenheid om de neanderthaler in jezelf nog een keer los te laten. Nu we er toch over bezig zijn: indien VTM het tanende succes van So You Think You Can Dance wil opvangen, zou een introductie van de moshpit misschien een oplossing kunnen bieden. 

Soit, Sofie mocht zich uitleven in diezelfde pit en wist het na te vertellen, weliswaar met de nodige averij. Eerder stagedivede ze al van het podium tijdens het optreden van Trash Talk. Qua rockchickgehalte stijgt ze weer enkele plaatsjes in onze top 10, gotta love Sofie Engelen. (KA)

Bekijk hier de beelden:     

Ons Sofie zette daarstraks de circlepit in gang tijdens het optreden van PSYCHO 44! Wat een griet!

Posted by Studio Brussel on zaterdag 2 mei 2015

Respect Sofie! Zij stagedivede tijdens een van de wildste groepen van GROEZROCK, Trash Talk!

Posted by Studio Brussel on zaterdag 2 mei 2015

Reacties

wpDiscuz