Lesbisch fotomodel randt een Chippendale aan

Cara Delevingne is voor de vrouwtjes, behalve wanneer ze een flink stuk in haar voeten heeft blijkbaar. Samen met twee andere modellen randde ze een mannelijke stripper aan. Cara Delivingne, dat is het Brits model waarbij Leonardo DiCaprio eens een blauwtje liep. Waarom ze de playboy niet zag zitten werd even later duidelijk. Ze bleek […]

Cara Delevingne is voor de vrouwtjes, behalve wanneer ze een flink stuk in haar voeten heeft blijkbaar. Samen met twee andere modellen randde ze een mannelijke stripper aan.


Cara Delivingne, dat is het Brits model waarbij Leonardo DiCaprio eens een blauwtje liep. Waarom ze de playboy niet zag zitten werd even later duidelijk. Ze bleek voor de vrouwen te zijn. Samen met Michelle Rodriguez werd ze op een tropisch strand gespot, stoeiend en topless. Een tijdje later deed dan weer het verhaal de ronde dat ze wat had met Nicki Minaj.

Onlangs trok Cara samen met haar vriendinnen Suki Waterhouse en Georgia May, eveneens modellen, naar Las Vegas om te feesten. Na een namiddagje stevig wat pintjes en cocktails kappen, besloot het sexy trio een show van de Chippendales te gaan bijwonen.

De heren met strikjes waren wel blij met de aandacht van drie topmodellen en ze vroegen hen zelfs mee op het podium. Georgia gaf haar kamernummer aan één van de strippers en Suki, die toverde een banaan tevoorschijn om daar nogal aanstootgevende dingen mee te doen. Kroonspanster van de avond was echter Cara Delivingne: zij probeerde één van de heren zijn slip van zijn lijf te scheuren. Het bleef evenwel bij een poging, maar de stripper hield er wel lichtgeklutste tikkeneitjes aan over. Hij was een tijdlang werkonbekwaam.

Verschillende strippers overwegen nu een klacht in te dienen tegen het wulpse trio. (SL)

Reacties

wpDiscuz