Lesley-Ann Poppe is een ‘Golden Girl’ om bij achterover te vallen (foto)

Lesley-Ann is na haar echtscheiding nog steeds op zoek naar haar Nieuwe Grote Liefde en tot ze die gevonden heeft, komt er geen einde aan het uitpakken met haar vleselijke kwaliteiten. In de Story van deze week viel te lezen dat ze op date was getrokken met enkele kandidaten. Zo was er eentje met haar […]

Lesley-Ann is na haar echtscheiding nog steeds op zoek naar haar Nieuwe Grote Liefde en tot ze die gevonden heeft, komt er geen einde aan het uitpakken met haar vleselijke kwaliteiten.


In de Story van deze week viel te lezen dat ze op date was getrokken met enkele kandidaten. Zo was er eentje met haar kreeft gaan eten en hoewel Lesley-Ann niet zo is voor het ombrengen van kreeftenbeesten, had ze toch maar geproefd. En ’t was nog lekker ook. Ook andere kandidaten deden hun best om haar te imponeren. Eén ding viel wel op: LA Poppe blijkt een voorkeur te hebben voor kaalkoppen. Anders was het puur toeval dat al haar daters mannen waren zonder haar op de kop.

Hoe dan ook, gisterenavond was LA Poppe een ‘Golden Girl’. Dat bewees ze door er een foto van op haar Instagram te plaatsen. Een plaatje om bij achterover te vallen. (SL)

Reacties

wpDiscuz