Lesley-Ann Poppe gooit haar rotsen in de branding (video)

Weet u nog dat onze bekendste deelneemster van ‘Komen Eten’ een dikke maand geleden op vakantie was in Cyprus en ze daar maar met moeite haar bikini wist aan te houden? Wie z’n geheugen nog even moet opfrissen, kan dat best eerst hier even gaan doen… Want ’t was blijkbaar geen gewone vakantie! Ze was […]

Weet u nog dat onze bekendste deelneemster van ‘Komen Eten’ een dikke maand geleden op vakantie was in Cyprus en ze daar maar met moeite haar bikini wist aan te houden?

Wie z’n geheugen nog even moet opfrissen, kan dat best eerst hier even gaan doen… Want ’t was blijkbaar geen gewone vakantie! Ze was er namelijk niet voor ’t plezier, maar om te ‘werken’… En als model zijnde betekent dat natuurlijk in je halve nakie in ’t zonnetje gaan dartelen!

Vorige week kwamen we al te weten dat de rondborstige blondine niet vies zou zijn van een orgie
en vandaag nemen de gasten van P-magazine ons mee voor een blik achter de schermen bij haar fotoshoot. Een mens zou voor minder richting ’t land van Aphrodite willen trekken…

En onze Vlaamse godin voelt zich er duidelijk meer dan goed in haar vel. Ondanks beukende golven en puntige rotsen, blijft ze toch haar aaibare zelve… De bewijzen krijgt u hier: (RVH)

Meer Lesley-Ann krijg je op P-magazine.be

Reacties

wpDiscuz