Levende Chucky jaagt Brazilianen de stuipen op het lijf (video)

U kent ongetwijfeld Chucky nog wel, de angstaanjagende levende pop met psychopathische neigingen uit de filmreeks Child’s Play. Eind jaren 80 en begin jaren 90 bezorgde de pop met het rosse haar en het obligate mes in de hand menig filmkijker nachtmerries. In Brazilië zijn er nu een aantal mensen die ongetwijfeld ook een onrustige […]

U kent ongetwijfeld Chucky nog wel, de angstaanjagende levende pop met psychopathische neigingen uit de filmreeks Child’s Play. Eind jaren 80 en begin jaren 90 bezorgde de pop met het rosse haar en het obligate mes in de hand menig filmkijker nachtmerries. In Brazilië zijn er nu een aantal mensen die ongetwijfeld ook een onrustige nacht hebben gekend door toedoen van Chucky.

In het Zuid-Amerikaanse land komt Curse of Chucky in de zalen, een nieuw vervolg in de franchisereeks. Brazilianen zouden geen Brazilianen zijn mochten ze naar aanleiding van de première van de film geen ziekelijke tv-grap hebben bedacht.

Voor een verborgen camera-programma werd een dwerg verkleed als de legendarische horrorfiguur. De Chuckydwerg nam plaats achter een filmaffiche aan een bushalte. Het vervolg laat zich raden.

Bekijk het hier:

Reacties

wpDiscuz