Lief van Molnar speelt haar 2 (enige) troeven uit (foto)

Het leven is niet eerlijk. Sommigen onder ons zijn begiftigd met verstand, looks en een overdosis aan talent. Anderen moeten het met minder stellen. Maar gelukkig heeft de man met het plan er in sommige gevallen een compensatie voor aangeboden: op de zevende dag schiep hij… Tetten!Jaja, die Noa Neal. Sinds ze ten huize Molnar […]

Het leven is niet eerlijk. Sommigen onder ons zijn begiftigd met verstand, looks en een overdosis aan talent. Anderen moeten het met minder stellen. Maar gelukkig heeft de man met het plan er in sommige gevallen een compensatie voor aangeboden: op de zevende dag schiep hij… Tetten!
Jaja, die Noa Neal. Sinds ze ten huize Molnar bedgymnastiek doet, gaat ze volop voor een zangcarrière. En Frank, die zorgt er voor dat Noa aan haar optredens komt. Dat hij daarvoor soms 700 euro vraagt maar zijn prijs laat zakken tot ze gratis optreedt, is nu éénmaal het lot van de beginnende artiest – 1 miljoen ‘speciale’ Youtube-views of niet.

Nee, het is lastig timmeren aan de weg naar de top van de playback-wereld. Maar gelukkig weet Noa waar haar kwaliteiten liggen: op de 24 uren van Zolder liet ze die dan ook uitvoerig bewonderen met een decolleté waar je een Harley Davidson Fat Boy in kan parkeren. Het oog wil nu éénmaal ook wat, nu het oor nog. (KA)

FOTO: @FAB

Reacties

wpDiscuz