Liefste dames: deze 5 dingen vinden mannen ongelooflijk geil

Smaken verschillen, da's een feit. En over uiterlijk valt te discussiëren.

Maar er zijn een hoop dingen die élke vriendin zou kunnen doen om haar vent even heerlijk zot te maken.

Ligt je vriend er vaak bij als een zeester? Heeft hij minder goesting dan een gecastreerde hond? Geen paniek, hij vindt je ongetwijfeld nog steeds meer dan sexy. Maar soms hebben venten een beetje hulp nodig.

Dominant!

Misschien ligt het niet volledig in je aard, maar het voortouw nemen en die kwiebus van jou eens stevig onder handen nemen, kan zeker geen kwaad. Je zal merken dat zijn pretoogjes fonkelen als een kerstboom tijdens de middernachtmis.

via GIPHY

Waar is dat slipje naartoe?

Druilerig dagje buiten? Lekker saai samen binnenblijven? Geen probleem. Trek ’s ochtends eens geen slipje aan en voorzie je benen van een niet al te lang rokje. Als hij niet vollédig in coma ligt, merkt hij het sowieso na een tijdje (help desnoods een beetje door eens strategisch te bukken) wel op. Nog voor je ‘Schat, je moet de afwas nog doen’ kan zeggen, neemt hij je mee naar de slaapkamer de badkamer de keukentafel gelijk welke plaats in jullie nederige stulpje.

Hints, hints, hints!

Weet je nog, de dag voor Pasen? Je wist als kleine drommel perfect wat er zat aan te komen en je was amper te houden van enthousiasme. En aangezien mannen toch heel hun leven kinds blijven, is anticipatie veruit het beste afrodisiacum. Hints kunnen gaan van sexting tot een subtiel potje voetjewrijf onder de keukentafel. Wees creatief!

via GIPHY

Goeiemorgen!

Vroege bomen, thuis best. Of hoe ging dat spreekwoord nu ook al weer? Bon, lang verhaal kort: de meeste mannen staan van nature ’s ochtends al iets ‘hitsiger’ dan normaal. Laat ‘m dus eens met het derde been uit bed stappen en je zal zien: jouw én zijn dag beginnen perfect.

Sneeuwwitje en de jager

Wanneer je vent echt amper uit zijn kot te lokken is met bovenstaande tips, is er gelukkig nog de natuur. Hij zal het niet zeggen, maar wat hij écht leuk vond toen jullie elkaar nog maar pas leerden kennen, is de jacht. Het moment tussen iemand voor het eerst zien en haar mee naar bed krijgen haar hart veroveren is ongetwijfeld de periode waarin de man het onderste uit de kan haalt. Plaag hem dus gerust enkele dagen zonder ook maar iets toe te geven. Als Sneeuwwitje die door het bos dartelt, huppel jij door het huis. Je zal merken dat na enkele dagen het potje vollédig overkookt. In positieve zin. Haal dat jachtinstinct in hem maar naar boven! (KMK)

via GIPHY

Reacties

wpDiscuz