Madonna licht fans op met concert van 6 euro per minuut (video)

Madonna staat te boek als een ster die vaak haar fans geeft waar ze om vragen – een tepel bijvoorbeeld – maar donderdagavond heeft ze haar Franse fans toch serieus opgelicht… Als we goed rekenen, heeft Madonna gisteren 6 euro per minuut gevraagd voor haar concert. Hoe weten we dat, vraagt u zich wellicht af… […]

Madonna staat te boek als een ster die vaak haar fans geeft waar ze om vragen – een tepel bijvoorbeeld – maar donderdagavond heeft ze haar Franse fans toch serieus opgelicht…

Als we goed rekenen, heeft Madonna gisteren 6 euro per minuut gevraagd voor haar concert. Hoe weten we dat, vraagt u zich wellicht af… Wel, de Amerikaanse popster presteerde het om haar Parijse concert maar 45 minuten te laten duren.

Nochtans was dat niet aangekondigd. De Franse fans moesten ook grote moeite doen om aan de dure plaatsen te geraken. Ze betaalden meer dan 270 euro per plaats en de tickets voor het extra concert waren binnen enkele uren uitverkocht. De fans moesten van 8 uur ’s ochtends in de zwoele hitte wachten om pas om 22.15 uur plaats te mogen nemen.

En wat kregen ze? Eerst hoorden ze tot hun ontzetting dat het concert ook op YouTube zou worden uitgezonden. Een paar minuten later waren de fans dat wel even vergeten toen Madonna met haar spetterende show begon. Maar toen de popster na 45 minuten plots in de coulissen verdween en niet meer terugkwam, was het hek van de dam.

Toen de lichten uitgingen, kregen de fans door dat ze een kat in de zak hebben gekocht en werden wild. Flesjes werden naar het podium gegooid en allerlei verwensingen die rijmen op de woorden “pret” en “moer” werden luidkeels geroepen. Ook op de sociale media gingen de fans helemaal los op hun (voormalige) idool en geef ze eens ongelijk. Hieronder kan je beelden van het concert zien. (AN)

http://www.youtube.com/watch?v=iiromNFDjVA

Reacties

wpDiscuz