Madonna verkleedt zich als Hitler in Israël (video)

02/06/2012 - 11:38

Als je zoals Madonna al een halve eeuw meegaat in de showbizz, gebeurt het wel eens dat je een gebrek aan inspiratie krijgt. En daarom vond Madonna er niet beter op dan zich als Adolf Hitler te verkleden voor een concert in het Israëlische Tel Aviv. Strak plan!

Ter gelegenheid van haar nieuwste concertreeks MDNA - ook bij die naam heeft ze een gebrek aan inspiratie - toert ze nu de wereld rond met een heel gevolg. Afgelopen donderdag streek ze neer in Israël en mocht ze haar keel openzetten in het voetbalstadion van Ramat Gan, vlakbij Tel Aviv.

Meer dan 35.000 fans wachtten halsreikend op haar verschijning en wat ze te zien kregen was een op zijn minst beladen concert. Ook al is de popster fan van de joodse Kabbalah-geschriften, toch wilde ze benadrukken dat ze a-politiek, anti-racistisch en anti-geweld is. Daarom stond haar concert in het teken van die boodschap en om dat extra in de verf te zetten schminkte Madonna zich respectievelijk als Hitler, Mobutu en Marine Le Pen.

Voor dit concert moesten haar fans tussen 50 en 500 euro neertellen, alhoewel sommige mensen over de duizend euro hebben betaald voor VIP-plaatsen. Dure grap, als je het ons vraagt. (AN)

http://www.youtube.com/watch?v=sP0-b01zWXA

Facebook comments