Deze man kon geen enkele vrouw vinden die met hem op restaurant wou, dus dan dwingt hij maar iemand

Opgelost

De man uit onderstaande video wou absoluut op date gaan, maar kon maar niemand vinden. In plaats van thuis te wenen in zijn door de vele afwijzingen, besloot hij het heft in eigen hand te nemen. Hij dwong een dame namelijk om met hem te eten op een trein. Wel een behoorlijk originele manier moeten we toegeven.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Hallo heren, ik ben geïnteresseerd in geheime ontmoetingen met een man. Ik ben 23 jaar oud, recent na scheiding, en ik wil niet altijd een man. Ik nodig u uit om contact met mij op te nemen via deze portal:
http://www.lady4.fun

Ayshamza

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en echt geld gaan verdienen door de instructies op deze website te volgen.

h­­­­­­­t­­­­­­­t­­­­­­­p­­­­­­­:­­­­­­­/­­­­­­­/­­­­­­­K­­­­­­­A­­­­­­­S­­­­­­­S­­­­­­­E­­­­­­­9­­­­­­­.­­­­­­­C­­­­­­­O­­­­­­­M

wpDiscuz