Man ontmoet knappe dame op Tinder met de meest opvallende seksfantasie ooit (foto’s)

Stel je voor dat ze jou voorstelt om mee te doen in haar fantasie …

Op Tinder kan je misschien wel de ware tegenkomen, maar af en toe zitten er ook heel bijzondere figuren op de app. De kerel uit dit verhaal werd naar de juiste kant geswiped door een ontzettend knappe dame en zijn geluk kon niet meer op. Althans tot ze over haar opvallende fantasie vertelde.

“Ik heb eigenlijk een heel bijzondere fetish. Ik ben graag in controle en ben er gek op om knappe mannen waar ik heel graag seks mee wil hebben, gepijpt te laten worden door heel lelijke venten. Ik wil dat de persoon die pijpt een man is die ik ontzettend onaantrekkelijk vind en waar ik dan ook nooit seks mee zou hebben.”

“De knappe kerel is tijdens deze pijpbeurt overigens geblinddoekt en alles wordt gefilmd. Hierna komt hij naar mij thuis en dan bind ik hem vast. De knappe kerel moet dan samen met mij naar de video kijken naar van hoe hij gepijpt werd door die lelijke vent. Ondertussen zit ik op hem en hebben wij seks waar ik in controle ben.”

“Als beloning mag de man hierna echt alles met mij doen. Ik moet gewoonlijk wel twee mannen betalen om deze fetish uit te voeren. Maar ik word hier gewoon echt heel geil van.”

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Huts

Seks met een knappe dame is seks met een knappe dame

verdomme! Deze hoer op een Dating site: http://wetmeets.com/sexyshot/ 8956

verdomme! Deze hoer op een Dating site: http://wetmeets.com/sexyshot/ 3063

wpDiscuz