Man wordt vader en krijgt in de bevallingskamer de verrassing van zijn leven

Je voelt de pijn in zijn gezicht

Kun je het jezelf inbeelden? Je lieftallige vriendin vertelt jou dat ze zwanger is en wanneer 9 maanden haar water breekt, ben je klaar om even de gelukkigste man ter wereld te zijn. Het gevoel dat de man uit onderstaande video ongetwijfeld had. Althans toch tot hij zijn zoon voor de eerste keer zag.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Uman Ynee

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en beginnen met online echt geld verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Erfolg90.com

Emma

Ik nodig je uit voor een privé-seksclub – http://getmeets.com
Dit is de beste plek om een sekspartner te vinden!
Daar wacht ik op je 🙂

aarshaar

en die zwartekop heeft ezlfs al haar op zn kop vanaf de geboorte

Janet

Ga naar http://gay-dating.fun – is een geweldige volwassen Dating site met een intelligente zoekmachine om een partner voor seks te vinden ndjdkljdkl

Ronald

Als je weet dat zwarte baby’s quasi kleurloos geboren worden ( het duurt een aantal dagen voor het zwarte huidpigment “doorkomt” ), dan is dit filmpje…. jawel….. een hoax. Trouwens, een seconden voordien geboren kindje, dat helemaal droog en zonder bloed- en slijmresten is : hoax. Ik ben benieuwd hoe veel mensen hier zijn ingetrapt.
Héél veel, als je ’t mij vraagt.

wpDiscuz