Mario pest lenige strandprinses en hangt met Luigi het varken uit (video)

In zijn eeuwige jacht naar de hand van zijn droomvrouw, zit onze favoriete loodgieter even op een dwaalspoor. Zo besluit hij om samen met zijn vriend Luigi de boel op stelten te zetten in onderstaand filmpje. Auto’s vliegen in het meer, hij laat fitnessers op hun bek gaan en zit zelfs de vrouwtjes te plagen. […]

In zijn eeuwige jacht naar de hand van zijn droomvrouw, zit onze favoriete loodgieter even op een dwaalspoor.

Zo besluit hij om samen met zijn vriend Luigi de boel op stelten te zetten in onderstaand filmpje. Auto’s vliegen in het meer, hij laat fitnessers op hun bek gaan en zit zelfs de vrouwtjes te plagen. Zo gaat het niet lukken hé vriend!

Bon, alle gekheid op een stokje: iemand heeft zich duidelijk meer dan stevig beziggehouden met het maken van een geestige montage. Mensen die op hun bek gaan zijn doorgaans al grappig genoeg, maar laat onze twee snorren meespelen en ’t is al helemaal om van in je broek te doen.

Voor een beetje flauwe humor zijn we altijd wel te vinden. Zeker op een donderdag. En de kans is nu ook groot dat we dit weekend onze goeie ouwe gameboy nog eens van onder het stof halen! (RVH)

Reacties

wpDiscuz